Strategisch

Organisatieverandering

Uw organisatie staat voor uitdagende opgaven, bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking of zelfsturing. Het veranderen van organisaties is een delicaat proces met veel dilemma’s. Bij organisatieverandering is het de kunst om een passende veranderaanpak te kiezen die past bij de situatie, de organisatie en de mensen die er werken.

Een recept voor een succesvol veranderingsproces is niet te geven. Telkens weer gaat het om het zoeken naar de meest succesvolle aanpak met de aard van het bedrijf, de vraagstukken die er spelen en de eisen die worden gesteld als uitgangspunt.

Wij maken samen met de organisatie inzichtelijk welk probleem ten grondslag ligt aan de beoogde organisatieverandering. Hierna wordt bepaald waar de organisatie wenst uit te komen en welke veranderingsstrategie, fasering, medespelers, wijze van communicatie en interventies nodig zijn.

Dit doen wij door alle lagen van de organisatie waarbij de medewerkers zoveel mogelijk worden betrokken. De organisatieverandering moet in een zo kort mogelijk tijdsbestek worden doorgevoerd. Dit om de schade aan de organisatie zoveel mogelijk te beperken.

Interesse in hoe QP Project Consultancy organisatieveranderingstrajecten begeleidt dan kunt u contact opnemen met Quint Cuppen op 06-19999207 of q.cuppen@qppc.nl

Operationeel

Bekijk diensten

Opdrachtgevers

qp project consultancy werkt onder andere samen met DE VOLGENDE OPDRACHTGEVERS:
Henk Netten - Oud IJzer en Metaalhandel B.V.
Waterschap Brabantse Delta
Gemeente De Bilt
Heijmans
Vidras Biomassa Centrale Agriport
Omgevingsdienst Regio Nijmegen
Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant
Waterschap Rivierenland
Omgevingsdienst Regio Arnhem
AVAN - Aanvullend Vervoer Regio Arnhem Nijmegen
Omgevingsdienst Brabant Noord
Vlisco B.V.
Omgevingsdienst Achterhoek
Omgevingsdienst Rivierenland