Tactisch

Opstellen branche- en bedrijfstoezichtplannen

Om als bevoegd gezag op een gedegen en gestructureerde wijze toezicht op bedrijven uit te kunnen voeren kan een branche- of bedrijfstoezichtplan een handig hulpmiddel zijn.

In een branche- of bedrijfstoezichtplan beschrijven wij de wijze waarop het toezicht wordt uitgevoerd binnen een bepaalde branche of een specifiek bedrijf en met welke frequentie wordt gecontroleerd. Een risicoanalyse (zie ook Strategische Taken) maakt onderdeel uit van de opzet van dergelijke plannen. De wijze waarop het toezicht wordt uitgevoerd wordt bepaald in de strategie (zie Strategische Taken) en is daarmee ook van invloed op de toezichtfrequentie en het werkprogramma.

Aangezien onze consultants ervaring hebben op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau zijn de effecten van beslissingen op elk niveau goed inzichtelijk waardoor wij u kunnen helpen met het opstellen van effectieve toezichtplannen.

Wij helpen u graag met het opstellen van branche- en/of bedrijfstoezichtplannen. Interesse in deze ondersteuning neem dan contact op met Patrick Pölz op 06-41606987 of p.polz@qppc.nl

Operationeel

Bekijk diensten

Strategisch

Bekijk diensten

Opdrachtgevers

qp project consultancy werkt onder andere samen met DE VOLGENDE OPDRACHTGEVERS:
Duik- en bergingsbedrijf Van Bekkum
Regiovervoer Midden-Brabant
Henk Netten - Oud IJzer en Metaalhandel B.V.
Waterschap Brabantse Delta
Gemeente De Bilt
Heijmans
Vidras Biomassa Centrale Agriport
Omgevingsdienst Regio Nijmegen
Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant
Waterschap Rivierenland
Omgevingsdienst Regio Arnhem
AVAN - Aanvullend Vervoer Regio Arnhem Nijmegen
Omgevingsdienst Brabant Noord
Vlisco B.V.
Omgevingsdienst Achterhoek
Omgevingsdienst Rivierenland