Tactisch

Business Continuity Management

Organisaties hebben een groot belang in het veilig stellen van de bedrijfscontinuïteit. Een ongewenst voorval of een calamiteit vormt vrijwel altijd een directe bedreiging voor deze bedrijfscontinuïteit, om nog maar niet te spreken van ‘de ramp na de ramp’. Hierdoor krijgen bedrijven claims, treden directies terug en lopen sterke merknamen een forse deuk op. Reputaties raken beschadigd en nog erger: het algemene vertrouwen neemt af.

Business Continuity Management gaat over het identificeren van uw belangrijkste producten en diensten en de activiteiten die eraan ten grondslag liggen om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te kunnen garanderen richting klanten, leveranciers, personeel en financieel betrokkenen.

Om zorg te dragen dat de continuïteit van een organisatie veilig wordt gesteld, kan Business Continuity management een oplossing zijn.

Om zorg te dragen dat de continuïteit van uw organisatie veilig wordt gesteld, inventariseren wij de kritieke activiteiten en komen wij met maatregelen om de processen intern om te leiden óf dragen wij er zorg voor dat preventief aan alle (vergunningtechnische) randvoorwaarden wordt voldaan om, als noodzakelijk, de bedrijfsactiviteiten op een andere, deels ingerichte, locatie op korte termijn te laten plaatsvinden.

Bent u benieuwd hoe Business Continuity Management binnen uw organisatie kan worden toegepast dan kunt u contact opnemen met Quint Cuppen op 06-19999207 of q.cuppen@qppc.nl

Operationeel

Bekijk diensten

Strategisch

Bekijk diensten

Opdrachtgevers

qp project consultancy werkt onder andere samen met DE VOLGENDE OPDRACHTGEVERS:
Duik- en bergingsbedrijf Van Bekkum
Regiovervoer Midden-Brabant
Henk Netten - Oud IJzer en Metaalhandel B.V.
Waterschap Brabantse Delta
Gemeente De Bilt
Heijmans
Vidras Biomassa Centrale Agriport
Omgevingsdienst Regio Nijmegen
Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant
Waterschap Rivierenland
Omgevingsdienst Regio Arnhem
AVAN - Aanvullend Vervoer Regio Arnhem Nijmegen
Omgevingsdienst Brabant Noord
Vlisco B.V.
Omgevingsdienst Achterhoek
Omgevingsdienst Rivierenland